ORDU / ÜNYE - Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu

Ünal HAZNEDAR - Okul Müdürü

19.08.1964 yılında Ünye´nin Gölceğiz köyünde dünyaya geldi. İlkokulu Gölceğiz İlkokulunda, Ortaokul ve Liseyi ise 1975 yılında Ünyede yeni açılan Ünye İmam Hatip Lisesinde Tamamladı. Aynı zamanda Ünye İmam Hatip Lisesinin İlk mezunlarından oldu. 1983 Yılında Başladığı Giresun Eğitim Yüksekokulunu 1985 yılında bitirdi. 25 Ekim 1985 tarihinde Ülkemizde ilk defa uygulanan Öğretmen yeterlik sınavını kazanarak 22 Nisan 1986 Tarihinde Kahramanmaraş İli Afşin İlçesi Yazıbelen Tepebaşı İlkokuluna atandı. 3,5 yıl burada görev yaptıktan sonra Rotasyonla Aydın İli Karacasu ilçesi Alemler İlkokuluna tayin oldu. 7 ay görev yaptıktan sonra Ek 7 belgesi bozulduğu için Askerlik görevi için 8. Piyade Alayına Piyade er olarak gitti. Üç ay acemi birliğinden sonra Ordu İli Kumru İlçesi Yukarıdamlalı Kuzbahçe İlkokuluna Er Öğretmen olarak görevlendirildi. 02.12.1991 tarihinde terhis olarak eski görev yeri Karacasuya döndü. Sırasıyla Hacıhıdırlar İlkokulu, Karacasuyu Sevenler İlkokulu, Karacasu Merkez İlkokulu, Karacasu Karabağlar köyü ilkokulu ve Yaykın İlkokullarında görev yaptıktan sonra Ağustos 1995 tarihinde İnkur Fevzi Çakmak İlkokuluna atandı. 2001 yılında Fehmi Cerrahoğlu İlköğretim Okuluna, 2004 yılında Ünye Kaledere İlköğretim Okuluna atandı. 2014 yılında Yönetici görevlendirmeleri ile Ünye Nuriye İlkokuluna Müdür olarak görevlendirildi. Haziran 2017 de Nuriye ilkokulunun tamamen kapanması Üzerine Şehit Hüseyin Başaran İlkokuluna Müdür olarak görevlendirildi. Evli ve 2 çocuk Babasıdır.