ORDU / ÜNYE - Şehit Hüseyin Başaran İlkokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı

Katılan misafirler ve öğrenciler doyasıya eğlendiler.

Mrt

Okulum temiz projesi kapsamında 4/C sınıfı  öğretmeni Sevim Gül ve ogrencileri diger sınıfların da katkılarıyla okulun etrafında bulunan çöpleri temizlediler. Kendilerini tebrik ederiz.

Mrt

Okulumuzda İstiklal Marşı' nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy ' u Anma Günü kutlandı. Günün anlam öneminden sonra bazı sınıflar şiirler okurken, 4C sınıfı hazırladıkları müzikli gösteriyi sundu. İstiklal Marşı'nı ezbere güzel okuma yarışması okul birincisi Buğlem ÖZ marşımızı bir kez da arkadaşları için seslendirdi.

İstiklal Marşı '  nı güzel okuma yarışmasının okuldaki elemelerinde dereceye  giren öğrenciler ödüllendirildi.

Mrt

Bir tür sosyal sorumluluk projesi olması adına 2-C sınıfı "Pet Şişe Toplama Projesi" başlattı.

*Her sınıfa kutular koyuldu. Bir hafta boyunca pet şişeleri olabildiğince küçülterek kutulara topluyoruz.

*Bir haftanın sonunda en çok pet şişe toplayan iki sınıfı ödüllendiriyoruz.

*Burada hem geri dönüşümü sağlamak hem de çevre bilinci oluşturmak amaçlanıyor.

Öğrenci ve velilerde yoğun ilgi gören proje için 2-C sınıf öğretmenimiz Tuba Kayım ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

İlk haftanın kazananları öldüklerini okul müdüründen aldılar. 1. 1/A sınıfı, 2. 2/A ve 2/B sınıfı 3. 3/C sınıfı oldu. Ödüller sınıf öğretmenlerine takdim edildi.